Passie voor muziek

Mijn liefde voor de klassieke muziek en bewondering voor het pianospel van Mitsuko resulteerde begin 2016 in een samenwerking, waarbij ik mij actief ga inzetten om haar tournee in Nederland en daarbuiten in te richten. Daardoor kan Mitsuko zich optimaal concentreren op haar recitals.

 

Kenmerkend voor onze samenwerking is de overtuiging dat muziek een grensoverschrijdende taal is die bij mensen universele emoties losmaakt. Daarom willen we met de recitals van Mitsuko een breed publiek bereiken. Uniek om met Mitsuko te mogen werken en samen met haar nieuwe uitdagingen aan te gaan!

 

Met mijn multidisciplinaire ervaring als achtergrond ga ik mij hiervoor de komende jaren inzetten. Langdurige leidinggevende ervaring deed ik op als manager bij een grote multinationale onderneming (Sonepar). Maar ook als lid van de Raad van Toezicht van de Rabobank van Amstel en Vecht en als voorzitter van de Raad van Toezicht van Vita Welzijn (Amstelveen).  Jarenlang heb ik cello gespeeld, ben ik bestuurslid van de Amstelveense Muziek- en Dansschool geweest en ben ik nog steeds actief als voorzitter van de stichting Uriël Ensemble.

 

 

 

“Love life and life will love you back. Love people and they will love you back.”
Arthur Rubinstein